No-No is geen gewone naam. Zeker niet voor een vogelbekdier dat altijd ‘ja’ zegt, vooral wanneer zijn vrienden vragen om mee op avontuur te gaan. Als ‘wortelman’ maakt No-No reclame voor wortelijsjes en een mislukte maanreiziger krijgt dankzij hem weer een goed humeur. Zelfs wanneer een regenbui het dorp onder water zet, betekent dat voor No-No en zijn gekke vriendenclub het begin van een nieuw avontuur.

No-No en zijn bende gezellige vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee. Met de Vlaamse stemmen van o.a. Gene Thomas, Anne Mie Gils, Tom Audenaert en Dominique Van Malder.

Ga aan de slag met No-No met het leuk knutselpakket dat je onderaan kan downloaden. Hulp nodig? Dominique Van Malder legt uit hoe je het bootje uit het pakket maakt!

FR, 2017
Nederlands gesproken
Speelduur: 41 min

Een samenwerking met cc Binder.

www.jeugdfilm.be

Vrijdag 20/03 om 10 uur, evt. om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de kleuterklas
4 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste eind september vastgelegd! Reserveren voor schoolvoorstellingen kan tot vrijdag 20 september 2019 via scholen@terdilft.be. Inlichtingen bij Greetje Verbiest (secretariaat), 03 293 28 02 of Bart Wauters (programmatie), 03 890 69 37.

Knutselpakket:

 

Wanneer

  • vr 20 maart 2020
    van 10 uur tot 10.41 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina