Dit is een archief item!

Stand-upcomedian Tom Deacon (UK) treedt al 10 jaar wereldwijd op in de betere comedy clubs en heeft 4 soloshows op zijn palmares staan. The Guardian vindt hem ‘a mighty fine comedian’ en The Sunday Times oordeelt: ‘With looks, confidence, charm and great material; expect other comics to lynch him.’

Tom is in de UK ook gekend omwille van zijn tv-, radio- en onlineshows op BBC 2, BBC Radio1, The Capital Breakfast Show en op het YouTube voetbalkanaal Copa90 (zijn Eurofan escapades bereikten meer dan 8 miljoen kijkers!). Hij bracht live stand-up in de The Rob Brydon Show (BBC 2) en in One Night Stand (DAVE) en was panellid bij Fake Reaction (ITV2).

Momenteel presenteert Tom de razend populaire eSports shows. Dit zijn onlineshows waarin professionele spelers wedstrijden spelen via videogames. Deze gameshows trekken in de UK massaal jongeren aan en worden uitgezonden op Twitch.TV, BT Sport & BBC 3.  In 2017 was hij  de gastheer op de F1 eSports show tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi Grand Prix (Sky F1).

Vertrekkend van zijn jarenlange ervaring als performer, presentator op tv, radio, YouTube en op het podium als stand-upcomedian, heeft Tom een show geschreven om jongeren te motiveren hun ambities te volgen. Op een grappige manier vertelt hij over de highs en lows van het beroepsleven.

Deaconstructs is op het lijf geschreven van de hedendaagse jeugd: snel, multimediaal, hip en interactief.

Voorstelling in het Engels!

www.tomdeacon.co.uk

Maandag 09/03 om 14 uur, evt. 10 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de graad secundair onderwijs
7 euro


Wanneer

  • ma 09 maart 2020
    van 14 uur tot 14.50 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina