Dit is een archief item!

Wat is de Wat is het onwaarschijnlijke verhaal van Valentino Achak Deng, een jonge Soedanees die van de ene op de andere dag zijn thuisland moet ontvluchten. Een burgeroorlog breekt uit en Valentino begint samen met honderden andere ‘lost boys’ aan een eindeloze tocht van 1.500 km, op zoek naar een veilig onderkomen. De weg is bezaaid met landmijnen, hongerige leeuwen, vijandige milities en de jongen wordt van de ene in de andere onwerkelijke situatie gekatapulteerd.

Dave Eggers schreef met What is the What de ontroerende biografie van Valentino neer. Simon De Vos zet dit literaire meesterwerk op de planken. Gorges Ocloo speelt. Mauro Pawlowski maakt live muziek.

Check zeker ook de Wat is de Wat.spot met meer info over deze voorstelling!

In de foyer kunnen de leerlingen in de FIND ME IN KAKUMA-booth terecht voor een interactieve webdocu met filmpjes, animatie en datavisualisatie. De maker van deze docu verbleef 5 jaar lang in het kamp Kakuma om de zoektocht van zes onbegeleide vluchtelingenkinderen naar hun ouders te filmen. 

Deze voorstelling kan ook gekoppeld worden aan een workshop rond het vluchtelingenthema, georganiseerd door Mondiaal Beleid Bornem. Meer informatie hierover kan u aanvragen via mondiaal@bornem.be .

Een samenwerking met cc Binder en Mondiaal Beleid Bornem.

www.hetpaleis.be

Maandag 27/01 om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de graad secundair onderwijs
7 euro


Wanneer

  • ma 27 januari 2020
    van 14 uur tot 15.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina