Dit is een archief item!

De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch... want soms doet het plots BOEMMM - aiaiai).

De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch... want soms is het plots SSSSTIL - oeioeioei).

In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten...

Muziektheater De Kolonie maakt na hits Bizar en Manneke Tap opnieuw muziektheater dat verrast en betovert. In deze voorstelling vol beelden, clownerie en weinig woorden ziet u de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers als knoeier, uitvinder, verstrooide professor en multi-muzikant Jan Blieck als hulp die niet helpt, rommelaar en tokkelaar...

Motor van MuziekMekaniek zijn de unieke poëtische 'muziek-mekanieken' van beeldend kunstenaar Zjos Meyvis.

Er reist een mini-tentoonstelling mee met de voorstelling. Achteraf kan iedereen een 10-tal originele muziekmekanieken van dichtbij bekijken. De spelers leiden iedereen rond en geven tekst en uitleg en ook zever en zottigheid!

www.dekoloniemt.be

Dinsdag 05/11 om 14 uur
Podium schouwburg Ter Dilft
Voor 1ste leerjaar lager onderwijs
5 euro

Wanneer

  • di 05 november 2019
    van 14 uur tot 14.45 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina