Dit is een archief item!

Dit jaar is het 250ste geboortejaar van Napoleon. In de meeslepende verhalen van Napoleonkenner Johan Op de Beeck krijgen historische figuren een menselijk gezicht, hij ontrafelt politieke intriges en onthult de consequenties van de geschiedenis voor onze hedendaagse tijd. Maar tegelijk geeft hij ook een les in de menselijke psychologie: wat maakt Napoleon tot zo’n groot staatsman? Waarom was hij zo’n goed politiek strateeg? En hoe zat het nu met zijn vele vrouwen? We horen het ... ongehoord!
Behalve Johan betreden ook operazangers, koor en symfonieorkest de bühne. Haydn en de Eroica van Beethoven passeren de revue, maar ook minder gekende en frisse stukken zoals originele soldatenliederen, Weense walsen van Honegger en de oorspronkelijke muziek van de kroning van Napoleon.
Bas Charles Dekeyser en sopraan Charlotte Asbert brengen dit alles op doordringende wijze tot leven samen met orkest Spumanti en koor Laidos, onder de zwierige leiding van Ann Pareyn. Samen met Johan maken ze er een onvergetelijke voorstelling van. 

www.napoleonongehoord.be

Wanneer

  • do 07 november 2019
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (-19 tarief: € 11 | Vriendenpas 19/20: € 20 | Abo tarief 19/20: € 20)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
Deel deze pagina