Dit is een archief item!

Deze voorstelling wordt jammer genoeg geannuleerd! Volgend seizoen is het VMT sowieso opnieuw te gast in Ter Dilft met hun nieuwste productie.

Zodra er 100% zekerheid is, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen. Het is momenteel zinloos zelf te mailen of te bellen. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chinese prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa’s exotische droom vervliegt en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een Immer nur lächeln, zoals de Chinese gewoonte het toen voorschreef: altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren.

www.vmt.be

Wanneer

  • za 18 april 2020
    van 14.30 uur tot 16 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (-19 tarief: € 11 | Vriendenpas 19/20: € 19 | Abo tarief 19/20: € 19)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina