De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig. Los daarvan is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies, prijzen, sterren en een steeds maar groeiend publiek. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium. En geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus niet nog meer inkt aan verspillen.

15 - 12 euro
-19 jaar: 7,5 euro
www.stevenmahieu.be

HERNEMING

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect. - De Standaard

Zijn humor is pijnlijk grappig, en snijdt heel scherp. - VRT News

Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood. - De Morgen

Wanneer

  • do 26 november 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 15,00 (-19 tarief: € 7,5 | Vriendenpas 19/20: € 12 | Abo tarief 19/20: € 12 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina