N.a.v. de recente ontwikkeling en nationale maatregelen rond het coronavirus zijn alle activiteiten in en van Ter Dilft tot en met zondag 5 april geannuleerd.

We hebben voor deze voorstelling een nieuwe datum gevonden: vrijdag 25 september (i.p.v. 26 maart 2020). Alle ticketkopers ontvangen een mail met info over eventuele omruiling van tickets.

Na een break van vijf jaar, is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium, met zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden.
Voila.
Euh.
Dat was het eigenlijk.
Dus ja.
Goh.
Kaartjes kopen dan zeker?

Met tal van groeten,
Bart.

www.bartcannaerts.be

Dankzij onze bedrijvenpool:
Advicegroup & Walraevens, Advocatenkantoor Bart Schuermans, Bank Nagelmackers, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / De Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Friesland Campina, Hens Van Meulder, Interieurglas, Lambrechts nv, Mediaan Reisbureau, Muyshondt Electro Service, Studio Klein Brabant, Topfloor en Waumans André.

Wanneer

  • vr 25 september 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (-19 tarief: € 10 | Vriendenpas 19/20: € 17 | Abo tarief 19/20: € 17)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
30

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina