Dit is een archief item!

Maak kennis met de bullet journal, een nieuw plannersysteem om je dagelijkse leven beter te kunnen organiseren. Een bullet journal bundelt al je gedachten op één plek, waardoor je eindelijk terug wat overzicht krijgt en je je gedachten niet meer als losse deeltjes moet gaan zoeken in je talloze post-its en aparte lijstjes. Een bullet journal wordt gezien als een analoog systeem voor deze digitale tijden. Ryder Carroll, de bedenker van het systeem, omschrijft het als an analog system for the digital age that will help you track the past, organize the present and plan for the future. Hoe goed klinkt dat?

Onderzoek toont bovendien aan dat wanneer je iets old fashioned noteert of tekent, je veel meer tot rust komt en je beter kan onthouden dan wanneer je dit digitaal doet. Bullet Journaling kan een vorm van mindfulness zijn, een hobby, wat me-time. Maar evengoed louter een efficiënt planningssysteem om je hoofd weer vrij te maken.

Begeleiding: Tinneke Van Sande

DI 11.02 | 19.30 tot 22 UUR
37 euro

Maximum 15 deelnemers

www.helloalice.be 

Je hoeft zelf niets mee te brengen, alle materiaal wordt voorzien. Syllabus, notebook en gebruik van alle materialen en pennen inbegrepen.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet te kunnen tekenen of handletteren. Mensen die met handlettering bezig zijn kunnen via de bullet journal hun handlettering zeer functioneel gaan gebruiken.

Tinneke Van Sande is grafisch vormgever en zot van typografie en taal. Met een eigen zaak en drie kleine kinderen is het ook voor haar elke dag opnieuw zoeken naar een manier om alle ballen in de lucht te houden. De bullet journal zorgt bij haar voor meer rust en structuur, en vooral voor een minder vol hoofd.

Wanneer

  • di 11 februari 2020
    van 19.30 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 37,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina