Dit is een archief item!

We staan stil bij 3 verschillende technieken.

Inleggen en pekelen:
Azijn, olie, zout waren vroeger heel normale conserveringsmiddelen. Nu is het (terug) hip om glazen bokalen te vullen met allerlei kleurrijk lekkers dat je voor later wil bewaren.
Fermenteren:
Fermenteren is een oude bewaartechniek die weer volop in de belangstelling staat. Gefermenteerde groentjes zijn niet alleen heel lekker, maar geven ook nog eens een boost aan je gezondheid. Ontdek hoe leuk, makkelijk en smakelijk deze ambachtelijke bereidingen zijn.
Fruit- en groenteconfituur:
Niet enkel met fruit maar ook met groenten kan je lekkere potjes vol smaak vullen. We experimenteren met spannende combinaties en verrassende ingrediënten: fruit, groenten, specerijen, kruiden...

Begeleiding: Ingrid De Coninck
I.s.m. Vormingplus regio Mechelen

3 WOENSDAGEN - 19 tot 22 UUR
05.02, 12.02, 19.02
72 euro (incl. ingrediënten 27 euro)

Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenschort, 2 keukenhanddoeken, dunschiller, snijmesje, snijplankje en restpotjes

www.vormingplus-regiomechelen.be

Wanneer

  • wo 05 februari 2020
    t.e.m.
    wo 19 februari 2020
    woensdag
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 72,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina