Dit is een archief item!

Laïs voorstellen hoeft allang niet meer. Sinds hun debuutalbum hebben de Kalmthoutse engelachtige stemmen van Annelies, Jorunn en Nathalie een hele weg afgelegd.  Ze speelden als voorprogramma’s voor o.a  Sting en Luka Bloom, zongen samen met levende legende Emmylou Harris en speelden de  festivalweiden van Pinkpop, Werchter en Dranouter plat.

Het is dan ook nauwelijks voor te stellen dat het al meer dan 20 jaar geleden is dat Laïs de Belgische hitparades bestormde met ’t Smidje. Het startschot van een lange en succesvolle carrière, die nu 25 jaar omspant.

De laatste jaren waren de dames enkel te vinden op sacrale plaatsen, met de zeer succesvolle tournees Midwinter Tales en Midwinter Tales II.  De muziek die ze toen lieten horen, was van een ongeziene schoonheid. Ter  gelegenheid van dit 25-jarig bestaan zijn Annelies, Jorunn en Nathalie klaar voor een even schone bloemlezing uit hun eigen repertoire: hoogtepunten en buitenbeentjes, maar vooral een unieke muzikale terugblik.

Net als goede wijn is hun meerstemmigheid met de jaren gerijpt.  Annelies, Nathalie en Jorunn brengen warmte tijdens de koude decemberdagen met dat wat ze het beste kunnen: prachtige klanken, frivole liederen,  perfecte harmonie. En dat is wat Laïs ons deze winter met graagte serveert.

Met: Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts, Bjorn Eriksson, Tomas De Smet, Seraphine Stragier, Hans Quaghebeur, Roel Poriau.

 www.lais.be

 

Wanneer

  • wo 18 december 2019
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (-19 tarief: € 10 | Vriendenpas 19/20: € 17 | Abo tarief 19/20: € 17)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina