Dit is een archief item!

Handlettering is een fantastische manier om een persoonlijke toets te geven aan wenskaarten, brieven, posters, etiketten, cadeauverpakkingen, labels, krijtborden… De mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie en aangevuld met kleine illustraties.

We maken kennis met de materialen, typografie en juiste compositie van woorden. We staan stil bij verschillende lettertypes en hoe ze evenwichtig met elkaar te verenigen, vergezeld van fijne illustraties. Nadien ga je zelf aan de slag. Je krijgt ook tips om te leren brushletteren om zo nog mooiere combinaties te maken.

Handlettering vergt best wat oefening maar je neemt je persoonlijke handlettering manual mee naar huis en heel veel inspiratie om verder aan de slag te gaan.

Begeleiding: Tinneke Van Sande - www.helloalice.be 

DI 19.11 | 19.30 tot 22 UUR
32 euro

Maximum 16 deelnemers

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen. Alle materiaal wordt voor jou voorzien. We werken met het juiste potlood, het juiste papier, de beste fineliner en gel- en brushpen.

Tinneke Van Sande is grafisch vormgever en zot van typografie en taal. Een mooie tekst op een heel laagdrempelige manier vormgeven en op alles kunnen toepassen… Handlettering is de perfecte combinatie!

Wanneer

  • di 19 november 2019
    van 19.30 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 32,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina