Dit is een archief item!

Doordat de finale versie van de film 'Wees blij dat het regent' van Cinema Malfait, Gust Van den Berghe & Circus Ronaldo niet tijdig klaar is, zijn wij genoodzaakt om de voorstelling te annuleren. Het goede nieuws: er is reeds een afspraak dat we de voorstelling kunnen tonen in oktober 2020. 

Wees blij dat het regent is de nieuwe film van Gust Van den Berghe. In Bornem is deze film te beleven in een door Circus Ronaldo omgebouwde truck. Het resultaat is een knusse cinemabarak, genaamd Cinema Malfait. In twee uur tijd wordt deze vrachtwagen omgevormd tot een echt, ouderwets cinemazaaltje met slechts 75 zitplaatsen, volledig ingekleed in de warme, nostalgische stijl van de film.

Het verhaal begint aan het eind van de 19de eeuw. Lucien is magnetisch, hij is zo geboren en bij die geboorte stierf zijn moeder. Oktaaf, zijn vader, ziet een verband en verbiedt Lucien zijn uniek talent te gebruiken of te tonen. Als op een dag de muzikale bedelaar Rasmus passeert, kan Lucien zich niet bedwingen en toont de man zijn gave. Rasmus zegt dat Lucien artiest moet worden. Enkele jaren later komt hij in een klein, reizend circus terecht.

Met o.a. Danny Ronaldo.

Wanneer

  • zo 20 oktober 2019
    van 19 uur tot 20.30 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem

Prijs

€ 15,00 (-19 tarief: € 7,5 | Vriendenpas 19/20: € 12 | Abo tarief 19/20: € 12)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
Deel deze pagina