Dit is een archief item!

Belgische avant-première! De Russische sciencefictionfilm Solaris uit 1972 komt terug in de filmzalen! U krijgt in avant-première de gerestaureerde filmversie te zien van grootmeester Tarkovski.

Het verhaal speelt zich af in de toekomst, waarin een ruimtestation onderzoek doet naar de geheimzinnige planeet Solaris. Al snel komt het bericht dat de 3 wetenschappers van het ruimtestation zijn overleden. Er komt hulp van Kris Kelvin, een psycholoog gespeeld door Donatas Banionis.

Op het ruimteschip doen zich rare dingen voor. Zo krijgt Kris bezoek van zijn tien jaar eerder overleden vrouw Hari (Natalya Bondarchuk). Kris ontdekt dat het ruimteschip in contact staat met Solaris. Wat is echt en wat zijn herinneringen?

RUS, 1972, 167’
Regie: Andrej Arsenjevitsj Tarkovski
Met o.a. Donatas Banionis, Natalya Bondarchuk, Jüri Järvet…

‘Een ontdekkingsreis van de menselijke psyche.’ (Cinemagazine)

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: sinds februari zijn onze filmzitjes genummerd!

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Elke derde dinsdag van de maand staat 'Film Fest Gent' bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer 'Film Fest Gent On Tour' programmeren ze de allernieuwste films van markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of cultuurcentra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder en CC Ter Dilft. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Wanneer

  • di 18 juni 2019
    van 20.30 uur tot 23.17 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (-19 tarief: € 3 | Vriendenpas 18/19: € 5 | Vriendenpas 19/20: € 5)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
Deel deze pagina