Dit is een archief item!
TICKETS ENKEL NOG AAN DE KASSA TE VERKRIJGEN

Na een succesvolle passage in domein Kloosterheide en een FEEST-editie in Ter Dilft keert SuperVlieg in 2019 terug naar Hingene. Op zondag 5 mei kan je in kasteeldomein d’Ursel terecht voor een fijne familienamiddag met heel wat leuke activiteiten!

VOORSTELLINGEN

Springtime
Hendrik-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp
Een man en een vrouw hangen aan industriële veren in een stalen constructie. De veren zorgen voor een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn. Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal…

Rommelman
Koen Swanenberg
Rommelman woont graag tussen zijn rommel. Hij is verzot op rommel! Want soms is het in zijn hoofd ook een rommeltje. En met rommel verveelt hij zich nooit…
Acteur en poppenspeler Koen Swanenberg (FroeFroe) transformeert rommel in figurenspel.

Viva Victor
CIE kRraK!
Victor is jarig en krijgt van het publiek een cadeau dat uiteindelijk zijn leven zal veranderen. Viva Victor is een poëtische clownerievoorstelling vol visuele en absurde humor met veel publieksinteractie rond, op (en in) een caravan.

De gulle Boom
De Trawanten
‘Er was eens een boom... en hij hield van een kleine jongen.’ Zo begint het ontroerende verhaal over de vriendschap tussen een boom en een jongetje. Shel Silverstein schreef een prachtig boek dat voor alle leeftijden andere betekenissen heeft. De Trawanten maakten er een intimistische, muzikale figurentheatervoorstelling van.

De duiventil
Pigeon on Piano
Pianiste Katrien ‘Pigeon’ Verfaillie speelt eigen composities in de kleinste concertzaal ter wereld. Steek je hoofd in deze sprookjesachtige muzikale kijkdoos en ontdek een wonderlijke wereld, een magisch schouwburgdecor van duifjes, lichtreflecties en heerlijke pianocomposities…

De grote boze wolf
Dit hilarisch verhaal van Jonas Boets zet de klassieke sprookjes op zijn kop. De afdeling Woord van de Bornemse academie maakte er een vertelling met schaduwspel van.

Deuge-vliegjes
De afdeling Dans van de Bornemse academie houdt van rollen en dollen, acrobatische toeren en gekke dingen. Van links naar rechts, boven en onder, zo dansen zij de hele dag door!

ANIMATIE

The XXL One
XXL
Maak kennis met deze retro steltenloper en zijn kompaan. Met zijn opvallende camera fotografeert hij iedereen vanuit zijn eigen vogelperspectief. Achteraf kan je je eigen SuperVlieg-foto online downloaden.

Cirq Poubelle
Cirqumstancia
Twee straatvegers met een passie voor afval rijden rond op hun mini-vuilniswagen. Geen vuiltje zal aan hen ontsnappen. Maar wees gewaarschuwd, want hun passie gaat heel ver. Ze verwerken het afval op een ongewone manier en proberen te recycleren. Denk dus 2 keer na vooraleer je iets op de grond gooit!

Colors
Teatro Pavana
Vrouwelijke schepsels, gehuld in prachtige kostuums, zorgen voor een uitbundige kleurenpracht. Als ze bewegen, dansen hun gewaden mee. Laat je meedrijven in een spectaculaire zee van kleuren…

Het fort
DE VAN HUT
DE VAN HUT maakt kinderspeeltuigen van recuperatiemateriaal, vol verbeelding voor klein en groot. Drie oude kasten werden uitgebouwd tot een waar fort met smalle doorgangen en hoge uitkijktorens.

Zweefmolen
Natuurlijk is ook zweefmolen Hemelvlucht uit 1912 opnieuw van de partij!

Instaporkest Bornem
Zin om even weg te dromen bij mooie muziek? Om daarna weer meteen te dansen op swingende ritmes? Kom dan zeker eens luisteren!

WORKSHOPS

Chez COL
Col vzw
Restaurant Chez COL is een artistiek laboratorium waar families experimenteren met ecologisch verantwoorde materialen. In een absurde context gaan jong en oud samen aan tafel. Kunstzinnige obers dagen de deelnemers uit tot creativiteit.
Deze activiteit werd geannuleerd!

Tetra Town
Restvorm
In Tetra Town is alles gemaakt van melk- en fruitsapverpakkingen, zoals bv. Tetra Pak. Je kunt er lekker zitten in een Tetra-stoel onder de Tetra-parasol. En natuurlijk maak je je eigen unieke Tetra-hoed die je nog de hele zomer kunt dragen.

 

Open ateliers
‘Tateljeeke
Zin om te knutselen? Spring binnen en laat je fantasie de vrije loop! Maak een grappige flamingo, een zacht schaapje of een marionet om je eigen theater mee op te vrolijken.

Boekenzoektocht
Bib Bornem
Voor de allerkleinsten is er een leuke boekenzoektocht die ze samen met mama, papa, grote zus of broer kunnen beleven.

Makey Makey
Bib Bornem
Kom je mee spelen op onze boekenpiano en shaken op onze dansmachine? De bib experimenteert samen met jou en de Makey Makey met boeken en muziek.

Je ticket kan je aan de kassa inruilen voor een supercool SuperVlieg-polsbandje dat je toegang geeft tot het terrein en alle activiteiten.

SuperVlieg is een organisatie van gemeente Bornem, ‘Tateljeeke, Instaporkest Bornem, Chiro Hingene en Scouts Bornem.

Wanneer

  • zo 05 mei 2019
    van 13 uur tot 17 uur

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (-19 tarief: € 4 | Vriendenpas 18/19: € 4)
Alle activiteiten
foto: 190505 Supervlieg Chez Col
foto: 190505 Supervlieg Cirq Poubelle
foto: 190505 Supervlieg Colors
foto: 190505 Supervlieg De Duiventil (c) Lieven Dirckx
foto: 190505 Supervlieg Rommelman (c) koenswaan
foto: 190505 Supervlieg Springtime
foto: 190505 Supervlieg Tetra Town (c) Vincent Van Kleef
foto: 190505 Supervlieg The XXL one
foto: 190505 Supervlieg Viva Victor
foto: 190505 Supervlieg Zweefmolen (c) Henri Van Cleempoel

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina