Dit is een archief item!

Even Geduld is een absurde, krachtige danstheatervoorstelling waarbij twee identieke performers de toeschouwer op een subtiele manier naar zichzelf doen kijken. De voorstelling charmeert met aanstekelijke humor en energie. 

Jonas en Piet zetten een grappige en sprankelende voorstelling neer. Op een superstrakke geluidsband bewegen ze synchroon. Als een eeneiige tweeling halen ze acrobatische toeren uit. Met 7 grote spiegels ratelen ze als één grote machine hun pleidooi af. Geconfronteerd met zichzelf en met de ander. Dat leidt tot frustraties. Geleidelijk sluipt er een stoorfactor in de éénheid. Een ruis die steeds meer binnen sijpelt en alles op stelten zet. 

Een voorstelling over denken en doen en alles daartussen, met de twijfel voorop. Over de aanzet tot, maar het gebrek daaraan. Twijfel in een grappig en luchtig jasje, die je op een speelse manier meesleurt in herkenbare menselijke patronen en gewoontes.

Piet Van Dycke is een geschoolde circusartiest/danser. Hij won in 2015 nog overtuigend het Tweetakt Festival in Utrecht voor beste Belgische en Nederlandse danssolo. Jonas Vermeulen is een geschoold acteur. Beiden zijn aan elkaar gewaagd en samen brengen ze 1 taal.

Een samenwerking met cc Binder. 

www.villanella.be

Dinsdag 02/04 om 14 uur

cc Binder, Forum 9 , 2870 Puurs
Voor 3 de graad lager onderwijs
5 euro

 

Wanneer

  • di 02 april 2019
    van 14 uur tot 14.50 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina