Dit is een archief item!

Stan & Ollie is een biopic over het misschien wel meest gekende komische duo Stan Laurel & Oliver Hardy. Deze keer valt de focus echter niet op hun hoogdagen, maar wel op de nadagen van hun carrière.

Laurel & Hardy hebben er een gouden tijdperk opzitten en plannen een afscheidstournee door Groot-Brittanië en Ierland. Net zoals hun roem, is hun gezondheid tanend en weegt de druk op het duo dat al jaren verplicht onafscheidelijk is. De verschillen tussen beiden maken het er niet makkelijker op: Hardy, de dikke, houdt van golfen, wedden op paardenraces, is een Bourgondiër, zot van vrouwen en windt zich zelden op. Laurel, de dunne, ziet alles graag tot in de puntjes geregeld. Toch slagen ze er in, o.a. door de steun van hun echtgenotes, om hun status te verzilveren bij het publiek dat hen nog steeds aanbidt.

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer 'Film Fest Gent On Tour' programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of cultuurcentra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in CC Ter Dilft  in Bornem en cc Binder in Puurs. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

De volgende editie van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op 19 maart 2019 in cc Binder.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart. De film wordt een maand vooraf aangekondigd.

USA, 2018, 97’
Regie: Jon S. Baird
Met o.a. John C. Reilly, Shirley Henderson, Steve Coogan…

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: vanaf februari zijn onze filmzitjes genummerd!

Wanneer

  • di 19 februari 2019
    van 20.30 uur tot 22.07 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 18/19: € 5 | -19 tarief: € 3)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina