Dit is een archief item!

Berlijn 1977. De stad is in de greep van constante chaos en opschudding. De Amerikaanse Susie Bannion (Dakota Johnson) danst een indrukwekkende auditie bij de prestigieuze dansschool van Madame Blanc (een duistere Tilda Swinton). Ze krijgt meteen de kans om te schitteren in een aartsmoeilijk dansstuk met een brute en gewelddadige dansstijl, Volk. Alle andere dames van de geheel vrouwelijke dansschool hebben echter andere plannen met Susie...

Suspiria is een remake van de gelijknamige horror-cultklassieker uit 1977 van Dario Argento, maar deze nieuwe versie is quasi onherkenbaar. Luca Guadagnino, ook regisseur van de met Oscars bekroonde Call Me By Your Name, doet er volledig zijn eigen ding mee. Voeg hierbij de broeierige muziek van Radiohead-frontman Thom Yorke en de knappe choreografieën van onze landgenoot Damien Chalet en je hebt een film die je niet meer los laat.

You will love or hate it. De tweeënhalf uur durende film loopt over van bijzondere beelden en een constant benauwende, verstikkende sfeer, maar het plot staat niet bol van de verrassende wendingen. Kom dus vooral zelf je oordeel vellen!

VS / IT, 2018, 152’
Regie: Luca Guadagnino
Met o.a. Dakota Johnson, Tilda Swinton, Doris Hick…

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Ter info: deze film valt ook onder de TOTZ-actie!

Wanneer

  • di 15 januari 2019
    van 20.30 uur tot 23.02 uur

Waar

naam
Schouwburg

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 18/19: € 5 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0 | -19 tarief: € 3)
Alle activiteiten
foto: VP-actie oranje B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina