Dit is een archief item!

Deze filmvertoning gaat door in cc Binder.

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en cc binder. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Harlem, begin jaren '70. De 19-jarige Tish Rivers lijkt gedwongen om snel volwassen te worden. Ze is zwanger van Fonny, de man van wie ze al van kinds af aan zielsveel houdt. Hun droom van een eigen familie spat uit elkaar wanneer Fonny naar de gevangenis moet voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Tish weet dat Fonny onschuldig is en weet dat zijn goede vriend Daniel net vrijkwam na een even onrechtvaardige opsluiting. Terwijl Fonny's ouders worstelen met gevoelens van machteloosheid, steunt de familie van Tish hen onvoorwaardelijk. Vooral Tish haar moeder zet alles op het spel voor het geluk van haar dochter, haar toekomstige schoonzoon en hun ongeboren kind.

If Beale Street Could Talk is de ambitieuze opvolger van regisseur Barry Jenkins’ Oscar-winnende Moonlight. Het is een tijdloos en ontroerend liefdesverhaal over zowel de onverbrekelijke band van een koppel als de empowerment van een Afro-Amerikaanse familie.

VS, 2018, 147’
Regie: Barry Jenkins
Met o.a. KiKi Layne, Stephan James, Regina King…

Andere edities van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant:
19 februari 2019: Ter Dilft

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidkaart. De film wordt een maand vooraf aangekondigd.

Koop je tickets online via cc Binder.

Wanneer

  • di 15 januari 2019
    van 20.30 uur tot 22.57 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina