Dit is een archief item!

Deze film gaat door in cc Binder. Op dinsdag 11/12 spelen we de film in Ter Dilft.

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en cc Binder. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? David staat machteloos tegenover de destructieve vicieuze cirkel waarin zijn zoon Nic belandt.

Felix Van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen, Belgica) ontroert met zijn Engelstalig debuut. Veteraan Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Interstellar) zijn perfect gecast.

Na zijn première in Toronto is de wereldwijde pers unaniem: Beautiful Boy gaat scoren en wordt nu al getipt als grote kanshebber voor een Oscar. Ook Timothée Chamalet, de 23-jarige acteur die al een Oscarnominatie op zijn naam had voor zijn rol in Call Me By Your Name, zou dat volgens vele journalisten nu al kunnen herhalen.

VS, 2018, 112’
Regie: Felix Van Groeningen
Met o.a. Steve Carell, Timothée Chalamet…

Tickets via cc Binder.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart. De volgende editie van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op 18/12 in CC Ter Dilft.

 

Wanneer

  • di 20 november 2018
    van 20.30 uur tot 22.30 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina