Dit is een archief item!

Een hedendaags kunstenparcours op de site Ter Dilft waarbij de zintuigen centraal staan. Een kruisbestuiving van muziek, beeld, woord en dans.

Deze tentoonstelling werd samengesteld door designer en textielkunstenares Kim Stumpf. Haar inspiratiebronnen zijn het surrealistische denken en de zintuiglijkheid van de mens. Ze nodigt zowel beeldende als audiovisuele kunstenaars uit om samen met de toeschouwer een zintuiglijk pad te bewandelen waarin realiteit flirt met fictie, controle met dromen. Een context waarin men kan ontsnappen aan het alledaagse en zich thuis kan voelen in het vreemde. De bezoeker wordt ondergedompeld in een fantastische droomwereld. In deze fictieve werkelijkheid maken we kennis met interactieve media en sounddesign. Poëtische speelruimtes waar het leuk vertoeven is en die je heel even een roes van pure vrijheid geven. Zet je zintuigen op scherp en kijk, hoor, voel en ruik.

Met werk van Eric Arnal-Burtschy, Bernard Babette, Peter de Cupere, Edith Dekyndt, Jeroen Frateur, Wieteke Heldens, Johan Leysen, Hans Op de Beeck, Michael Pycke, Edith Ronse, Fabrice Samyn, Kim Stumpf, Pascale Marthine Tayou, Robert Van Dromme, Niko Van Stichel – Lut Vandebos, Sven Verhaeghe, Sam Vloemans & Gregory Frateur.

Van 29.10 t.e.m. 09.12
Alle dagen vrij te bezoeken van 14 tot 20 uur, op zaterdag van 10 tot 16 uur, op zondag van 9 tot 12 uur.
Gesloten op 01.11, 02.11, 03.11 en 04.11

Wanneer

  • ma 29 oktober 2018
    t.e.m.
    zo 09 december 2018

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis

Contact

e-mail
info@terdilft.be
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina