Dit is een archief item!

In Cerebro nodigen Matthieu Villatelle en Kurt Demey ons uit om na te denken over onze overtuigingen en waarop we ons vertrouwen bouwen. Tegelijkertijd ontcijferen ze samen met ons (het publiek) onze gedragingen en gewoontes om een meer intuïtievere manier van leven voor te stellen waardoor onze competenties op verschillende domeinen toenemen.

Er zijn tegenwoordig nieuwe mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet (zoals in de politiek of de marketing) voor manipulatieve doeleinden. Het leren van deze methoden blijft echter nogal vertrouwelijk terwijl hun effecten spectaculair kunnen zijn. ‘En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft?’

Het speciale van Cerebro is dat het mentalisme niet meer in de handen van ‘de mentalist’ op de scène blijft. Het zijn de toeschouwers zelf die ermee op een directe manier gaan experimenteren. Deze interactieve voorstelling neemt ons mee in het hart van een wervelwind vol verrassende ervaringen die nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten laten ontdekken. 

www.rodeboom.be

Dinsdag 08/01 om 10 en 13.30 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de graad secundair onderwijs
7 euro

Wanneer

  • di 08 januari 2019
    van 13.30 uur tot 14.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina