Dit is een archief item!

Kinderen hebben rechten! Maar rechten brengen ook plichten mee. Zijn kinderen bereid om niet alleen hun rechten op te eisen, maar ook hun plichten te vervullen? Willen ze behandeld worden als volwaardige personen? Kunnen ze dan ook om met kritiek?

Met de ‘Rechten van het Kind’ als losse insteek, gaat Piv als commissaris op zoek naar de kleine kantjes, de onhebbelijkheden en de irritante trekjes van kinderen, confronteert hij hen met hun eigen gedrag en hoe volwassenen dat ervaren. Herkennen ze zichzelf in de komische schets die commissaris Piv maakt?

Of is hij te streng en gaan ze in de tegenaanval? Dat kan, want Piv wil als stand-up comedian interactie met zijn jong publiek. Woord en wederwoord! Maar het laatste woord is natuurlijk voor... commissaris Piv. Kunnen kinderen tegen een duw? Het zal nodig zijn. Commissaris Piv is geen voorstelling voor doetjes en dutsen.

Piv probeert in deze voorstelling het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen te introduceren. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

Een samenwerking met cc Binder.

www.pivhuvluv

Maandag 01/10 om 10 en 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 1ste graad secundair onderwijs
7 euro

 

Wanneer

  • ma 01 oktober 2018
    van 10 uur tot 11.10 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina