Dit is een archief item!

CC Ter Dilft en cc Binder slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Bornem en Puurs-Sint-Amands. Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een goeie film bekijken in openlucht met een drankje in de hand?
De voorstellingen starten bij zonsondergang.

Drive-in Baraque i.s.m. OCKB

Je parkeert je wagen in het gloednieuwe landschapspark van Puurs. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden. Zonder wagen? We voorzien een aparte zit- en ligplaats. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!
Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor een mooie omkadering: naast het gezelschap van mooie, oude wagens geniet je van alles wat de gezelligste zomerbar van Klein-Brabant te bieden heeft. Via de poll op Facebook kwam Call Me By Your Name er uit als grote overwinnaar.

Call Me By Your Name

1983. De 17-jarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door aan de Italiaanse Rivièra. Hij speelt er klassieke muziek, verslindt boeken en flirt met zijn vriendin Marzia. Zijn vader, een joodse een professor die gespecialiseerd is in de Grieks-Romeinse cultuur, laat er telkens een assistent logeren. Dit jaar komt de 24-jarige zelfzekere Amerikaanse student Oliver er aan zijn doctoraat werken. Te midden van de zonovergoten pracht van de omgeving, ontdekken Elio en Oliver de bedwelmende schoonheid van het ontwakende verlangen, die hun leven voor altijd zal veranderen.

Locatie: Bar Baraque / Landschapspark Puurs, Fortbaan, 2870 Puurs.

Tickets: Bestel je tickets via cc Binder hier.

Wanneer

  • vr 17 augustus 2018
    van 21.15 uur tot 23.15 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis (Abo tarief 18/19: € 0,00 | Vriendenpas 18/19: € 0,00 | -19 tarief: € 0,00)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina