Dit is een archief item!

Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit eerder vertoond spektakel!

Klutserkrakkekilililokatastrof schippert tussen een zigeunerverhaal, Tom & Jerry, een Spaans-Italiaanse telenovelle en het Eurovisiesongfestival. De aanstichters van deze vrolijke chaos zijn twee personages met een niets ontziende passie voor het podium.

Katrien Valckenaers en Maxim Storms studeerden samen en herkenden in elkaar een voorliefde voor fysiek theater en absurde humor. Samen met vormgever/performer Rachid Laachir en costumière Maartje Van Bourgognie scheppen ze een wereld die baadt in de nostalgische sfeer van rondtrekkend theater.

Voor iedereen vanaf 6 jaar.

www.fabuleus.be

Klut en Lilo, een rondreizend zigeunerduo, neemt jong en oud mee op een wervelend avontuur in Klutserkrakkekilililokatastrof. Fans van Emir Kusturica trekken best stante pede met of zonder hun kroost naar deze voorstelling. - **** Knack

Life is a hard game, maar in dit hypermaterialistische universum zijn er alleen losers. Zelden werd daar, zonder een spoor van betutteling, zo’n slimme, dartele, intens wrede voorstelling over gemaakt. - **** De Morgen

Check hier enkele publieksreacties!

Wanneer

  • za 15 december 2018
    van 14.30 uur tot 15.45 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 12,00 (Abo tarief 18/19: € 10 | Vriendenpas 18/19: € 10 | -19 tarief: € 6)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina