Dit is een archief item!

Geluidsgolven gaan solo

Joris Caluwaerts is niet alleen een veelzijdig muzikant. Hij is ook een inbreker, laten we het zijn nevenactiviteit voor dit seizoen noemen. Met de volmondige toestemming van de ploeg van Ter Dilft infiltreert hij in onze programmatie. Hij spreekt zijn artistieke netwerk aan, nodigt interessante mensen uit en legt eigenzinnige klemtonen. Na het optreden van STUFF. is het hoog tijd voor zijn 2de inbraak. Joris fascinatie voor het traditionele hoorspel vormde de inspiratie voor dit project. Deze kunstwerkjes krijgen immers veel te weinig aandacht. Maak kennis met de verrassend veelzijdige audiowereld.

Soirée Composée
Lucas Derycke & Wederik De Backer

Lucas Derycke legt zich toe op verhalende radio. Geen pure geluidskunst, maar audio als middel om te zeggen wat hij te zeggen heeft. Hij maakt radiodocumentaires, -fictie en mockumentaries voor binnen- en buitenlandse zenders en sleepte voor zijn audiowerkstuk Screener de belangrijkste Duitse prijs voor hoorspelen in de wacht.

Wederik De Backer maakt audiofictie, radiodocumentaires en podcasts. Zijn audioproductie Almanak, over wel en wee in de Brugse Poort in Gent, kreeg nagenoeg alle prijzen die er maar te winnen zijn van New York tot Roemenië. Samen werken ze momenteel aan een radiofictie-reeks voor de Duitse omroep WDR en zijn ze drijvende krachten achter de podcast Plantrekkers.

Dit bonte duo maakt een uitdagende selectie uit eigen en andermans audiowerk. Een gevarieerde soirée composée dus.

First Contact
Het nieuwstedelijk

First Contact vertelt het verhaal van een vader die nooit een wezenlijke band had met zijn dochter en wanhopig contact zoekt wanneer het helemaal mis loopt. Het is een unieke mix van muziek, strip en theater in Appvorm. Adriaan Van Aken maakt er nu een luisterversie van met beelden van Wide Vercnocke en muziek van Joris Caluwaerts.

Pasta On Air!
Om 18 uur kan je je benen onder tafel steken in het CultuurCafé voor een pasta (spaghetti bolognaise of vegetarisch) en een glas wijn voor slechts 11 euro. Wij zorgen voor passende soundscapes en podcasts om je al helemaal in de sfeer te brengen!
Reserveren doe je hier.

Check ook de flyer onderaan!

Wanneer

  • zo 02 december 2018
    van 19 uur tot 21 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 12,00 (Abo tarief 18/19: € 10 | Vriendenpas 18/19: € 10 | -19 tarief: € 6)
Alle activiteiten
foto: 181202 FOA II het nieuwstedelijk (c) Katrijn Van Giel B .jpg
foto: Floating On Air visual B
foto: Inbraak B
foto: 181202 Floating On Air II.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina