De keuken van Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door grote invloeden van Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen. Tijdens deze kookworkshop worden niet alleen je smaakpapillen verwend, de gerechten die we maken vertellen elk een verhaal over dit boeiende land. Schrijf je in voor een inspirerende en smaakmakende trip door de geschiedenis van Zuid-Afrika.
Begeleiding: Chantal De Maeyer. Chantal is voorzitster van de vzw Sprinkle en heeft jarenlange ervaring met Zuid-Afrika.
Een activiteit i.k.v. 10 jaar stedenband Bornem-Nquthu. I.s.m. de dienst Mondiaal Beleid.
15 euro (incl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Di 20.11 | 19.30 tot 22.30 uur
Wanneer
-
di 20 november 2018van 19.30 uur tot 22.30 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem