Koreaanse keuken: Banchan

‘Banchan’ is de Koreaanse benaming voor de verschillende bijgerechten die een maaltijd vergezellen. De bekendste banchan is kimchi. Banchan worden geserveerd met het hoofdgerecht en worden door iedereen gedeeld. Ze worden opgediend in kleine porties en dienen om de maaltijd af te maken. In Koreaanse restaurants is het gebruikelijk om de banchan bij te laten vullen zodra de schaal leeg is, zonder dat daar extra voor hoeft te worden betaald. In deze workshop maken we 2 soorten banchan, als bijgerechtjes bij een hartige stoofpot. Op het eind van deze avond is de Koreaanse keuken wat meer bekend terrein en bovendien heb je een volwaardige Koreaanse maaltijd achter de kiezen.

Begeleiding: Ae Jin Huys.

www.mokja.be

45 euro (incl. ingrediënten)
Maximum 15 deelnemers
Meebrengen: keukenschort, keukenhanddoek, snijplank, klein en groot keukenmes

Wo 24.10 | 19 tot 22 uur

 

 

Wanneer

  • wo 24 oktober 2018
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Leskeuken

Prijs

€ 45,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Uitverkocht
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina