Italiaans koken
De globalisering heeft ervoor gezorgd dat we in de rekken van Belgische supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten vinden. Van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de salumi en de Italiaanse kazen, die we tegenwoordig zowat overal vinden. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers. In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje.
Begeleiding: Nicola Priolo.
58 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos en groot keukenmes
5 maandagen | 19 tot 21 uur
10.09, 17.09, 24.09, 01.10, 08.10
Wanneer
-
ma 10 september 2018t.e.m.ma 08 oktober 2018
- maandag
- van 19 uur tot 21 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-amandsesteenweg 41-432880 Bornem