Dit is een archief item!

We nodigden tal van kunstenaars uit: elke kunstenaar is aanwezig met 1 werk. Het is noodzakelijk dat de kunstenaar het werk zelf vasthoudt en op die manier in dialoog gaat met het publiek. Zo ontstaat een levendige, interactieve tentoonstelling. De kunstenaars fungeren als sokkel van hun eigen werk: kunstenaar en werk vallen samen. Tussendoor kan je alle werken bekijken in het depot, beneden in de Ruimte. Kunstenaar Hans Bossmann is depotmeester van dienst en zal daar ook zitten tekenen. Wie zin heeft, kan mee tekenen.

Deelnemende kunstenaars: Afra Kortram, Anneleen Gerits, Ben Nys, Chris Van lent, Christine Clinckx, Eef Veldkamp, Eline de Bruijn, Hans Bossmann, Ilse Penne, Imelda Feraille, Jef Bex, Jeff Raes, Katrien Oosterlinck, Kristof van Gestel, Maarten Bel, Margot Dieleman, Mimine Vleminckx, Mir Van Nyvelseel, Monique De Ryck, Patrick Teck, Reinaart Vanhoe, Robert Van Camp, Rosa Sijben, Vaast Colson, Veerle Smet en Vivianne Mertens.

14.30 en 16.30 uur mobiel, tussen het publiek
depot: in de projectruimte

De nieuwe site Ter Dilft wordt feestelijk in gebruik genomen. Zowel zaterdag 28/04, zondag 29/04 als maandag 30/04 kan je in en rond Ter Dilft terecht voor een uitgebreid programma van gratis activiteiten voor jong en oud.

Ter Dilft is op zaterdag één en al bedrijvigheid. Overal kan je kijken, luisteren of zelf aan de slag. Een tomeloze fantasie, passie, vakkennis en heel veel goesting worden op het publiek los gelaten. Het programma is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de bib, Academie Muziek Woord en Dans, de Tekenacademie en cultuurcentrum Ter Dilft.

Alle praktische FEEST-info vind je hier.

Wanneer

 • za 28 april 2018
  van 14.30 uur tot 15.30 uur
 • za 28 april 2018
  van 16.30 uur tot 17.30 uur
 • zo 29 april 2018
  van 14.30 uur tot 15.30 uur
 • zo 29 april 2018
  van 16.30 uur tot 17.30 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis

Contact

e-mail
info@terdilft.be
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina