Dit is een archief item!

Ter Dilft wordt drie dagen lang het kloppend hart van de regio…

Ter Dilft FEEST tovert de nieuwe site van Ter Dilft om tot een bruisend en voortdurend veranderend podium. Het volledige aanbod is gratis en voor iedereen.

Deze driedaagse wordt geopend op zaterdag 28 april. Het FEEST barst los om 14 uur en zindert na tot in de late uurtjes.

Ga op ontdekking in en rond het nieuwe gebouw. Van kelder tot nok vind je een grote creatieve bedrijvigheid. Op tientallen plekken is er dans, muziek, met zelfs een Hoogste Fanfare, woord, beeldende kunst en ambiance. Professionele kunstenaars, leerlingen en leerkrachten van de academies, artistiek talent uit de eigen regio, fanfares en harmonieën… ze geven allemaal het beste van zichzelf.

Een unieke app leidt je door het nieuwe gebouw. Je komt op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn. In de bib kan je een literaire tattoo laten zetten of je technische inzichten botvieren in de BibFabriek. Her en der worden creatieve workshops aangeboden.

De apotheose van de dag zijn de twee gratis avondconcerten. Daarna sluiten we de eerste dag feestend af met DJ Matizz

Update 25/04: bij regenweer verhuizen enkele activiteiten naar overdekte locaties in Ter Dilft!

PRAKTISCH

Wat?
De nieuwe site Ter Dilft wordt feestelijk in gebruik genomen. Zowel zaterdag 28/04, zondag 29/04 als maandag 30/04 kan je in en rond Ter Dilft terecht voor een uitgebreid programma van gratis activiteiten voor jong en oud. 

Waar?
In en rond cultuurcentrum Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem. De Sint-Amandsesteenweg wordt telkens in de namiddag ter hoogte van Ter Dilft verkeersvrij gemaakt.

Parkeren?
De parking van Ter Dilft wordt gebruikt voor activiteiten, dus parkeer je best op een van de randparkings (Breeven, Achterweidestraat, Kloosterstraat). Er is ook een fietsparking in de directe omgeving van Ter Dilft.

Openbaar vervoer?
Je kan Ter Dilft vlot bereiken met de trein (station op 10 min. wandelafstand) of met de (bel)bus (er is een halte aan het cultuurcentrum).

Tickets?
Alle activiteiten zijn gratis. Je hoeft dus vooraf geen tickets te kopen. Om veiligheidsredenen kan bij activiteiten met een gelimiteerd aantal toeschouwers de toegang geweigerd worden als de zaal volzet is.

Betalen?
Aan de drank- en eetstands betaal je met FEEST-jetons die geldig zijn tijdens het ganse FEEST-weekend. De FEEST-jetons zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 uur.

Info?
Het volledige FEEST-programma vind je in de FEEST-editie van Ter Dilft Nieuws. Voor extra info kan je terecht op www.terdilft.be of aan de centrale balie van Ter Dilft: 03 890 69 30 of info@terdilft.be.

Wanneer

  • za 28 april 2018
    14 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina