Dit is een archief item!

Forever Band begeleidde al meer dan 100 nationale en internationale artiesten, waaronder Toots Thielemans, The Gibson Brothers, Will Tura, Günther Neefs en Udo. Hun repertoire omvat meer dan 800 nummers in uiteenlopende stijlen, gaande van pop, rock, swing, filmmuziek en licht klassiek tot schlager. Speciaal voor het FEEST-weekend in Ter Dilft krijgen ze versterking van heel bijzondere gasten.

Paul Michiels is zanger, muzikant en componist. Met Soulsister scoorde hij in de jaren ‘80 verschillende grote hits. Hij bracht sindsdien niet minder dan 7 soloalbums uit en trad op allerhande podia en festivals in binnen- en buitenland. Recent werkte Paul nog mee aan het tv-programma  Liefde voor Muziek.

De Romeo’s zijn uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feestzaal kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium is een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

Eveline Cannoot presenteert de avond en zorgt mee voor de ambiance!

Dit optreden is gratis n.a.v. Ter Dilft FEEST! Je bestelt best nu al je tickets als je er zeker bij wil zijn (maximum 2 tickets per persoon, beschikbaar vanaf 02/03 om 13 uur).

Update 02/04: alle beschikbare tickets zijn gereserveerd!

www.4eb.be
www.deromeos.be
www.paulmichiels.be

Wanneer

  • za 28 april 2018
    van 20.30 uur tot 23 uur

Waar

naam
Black Box
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten
foto: 180428 FEEST Forever Band Paul Michiels B
foto: 180428 FEEST Forever Band Eveline Cannoot B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina