Dit is een archief item!

Op 10 januari 2016 stierf de legendarische David Bowie. De man die op de aarde was gevallen. De dunne witte hertog. Ziggy Stardust. Major Tom. Blackstar. Het icoon der iconen van de rockmuziek.

Als er iemand een waardig eerbetoon verdient, is het Bowie wel. Tom Hannes en Eric Engels verzamelden theatermakers, vormgevers en muzikanten met dezelfde fascinatie voor muziekiconen. Resultaat is een 11-koppige bende met o.a. Robby Cleiren (De Roovers, tg STAN), Kyoko Scholiers (UNM, eigen werk), Alban Sarens (Sir Yes Sir, Walrus), Marianne Loots (FroeFroe), Chris Cleiren (De Kakkewieten, Flowers for Breakfast), Mike Engels (Fixkes), Bart Palmers (Fixkes), Bootsie (Butsenzeller) en  Fien Maris (Toneelhuis, Eisbär).

Samen zetten ze een show neer waarvan ze hopen dat Bowie hem graag gebracht zou hebben. De ziel van de artiest wordt tot in de kleinste details geëerd. Met precisie, poëzie en humor.

Deze voorstelling toerde al in 2012 en 2013 (langs o.a. De Roma, OLT Rivierenhof, De Warande, De Velinx) en werd bedolven onder de superlatieven. Op algemeen verzoek maakt de groep nog een laatste ronde in Vlaanderen. N.a.v. de dood van Bowie werd de show bovendien uitgebreid met zijn (aller)laatste werk. Niet te missen!

Deze voorstelling is gratis n.a.v. Ter Dilft FEEST! Je bestelt best nu al je tickets als je er zeker bij wil zijn (maximum 2 tickets per persoon, beschikbaar vanaf 02/03 om 13 uur).

Update 02/04: alle beschikbare tickets zijn gereserveerd!

www.wearenot.be

Wanneer

  • za 28 april 2018
    van 20.30 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina