Dit is een archief item!

Zin in een première van een Vlaamse animatiefilm? ZOOks biedt je die kans!

ZOOks is een hedendaags sprookje over de fragiele relatie tussen mens en natuur. Robin, een rebels tienermeisje, trekt naar het verboden woud om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een 'wilde jongen'. Hij weet wat er met haar moeder gebeurd is. Wie is die jongen en slagen ze er samen in om niet alleen hun families te herenigen, maar ook de relatie tussen mens en natuur, de stad en het woud te herstellen? Of gaat alles verloren?

Er wordt een unieke animatietechniek, rotoscoping, gebruikt. Hierbij werd het verhaal eerst helemaal gefilmd met échte acteurs. Vervolgens worden de acties en prestaties van de acteurs ‘overgetekend’. ZOOKs stelt je dan ook voor aan de tekenfilmversie van Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer en Wouter Hendrickx.

Matteo Simoni: 'De opnames waren een boeiende, technische uitdaging. Ik ben blij dat we ons met deze film richten tot een jong publiek en ik weet zeker dat kinderen heel erg van ZOOks gaan genieten.'

Deze première wordt ondersteund en kadert in de programmatie van het Jeugd Film Festival en is een samenwerking tussen CC Ter Dilft en CC de Kollebloem.

België, 2017, 90’
Regie: Dimitri Leue, Kristoff Leue
Met de tekenfilmversie van o.a. Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer, Wouter Hendrickx…
Nederlands gesproken

Deze film wordt gespeeld in CC de Kollebloem Puurs! Bestel je tickets hier!

www.zooks.be

Wanneer

  • wo 14 februari 2018
    van 14 uur tot 15.30 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs

Prijs

€ 7,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina