Dit is een archief item!

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en CC de Kollebloem. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Lucky volgt de spirituele reis van een 90-jarige atheïst en de eigenzinnige personen die in zijn afgelegen stadje in de woestijn wonen. Lucky heeft al zijn leeftijdsgenoten overleefd en is fel gesteld op zijn onafhankelijkheid. Door zijn ouderdom begint hij echter problemen te ondervinden.  Hierdoor wordt Lucky meegesleept in een reis van zelfontdekking die leidt naar datgene wat vaak zo onbereikbaar is: verlichting.

Lucky is de laatste rol van de charismatische cultacteur en hoofdrolspeler Harry Dean Stanton. Hij overleed afgelopen september op 91-jarige leeftijd. Stanton speelde in ruim 100 films, waaronder o.a. The Godfather Part II, The Green Mile. Dit jaar is hij ook nog te zien in de serie Twin Peaks. Hij werd 91 jaar oud.

VS, 2017, 88'
Regie: John Carroll Lynch
Met o.a. Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston…

Deze film wordt gespeeld in CC De Kollebloem Puurs! Bestel je tickets hier!

Wanneer

  • di 16 januari 2018
    van 20 uur tot 21.28 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina