Dit is een archief item!

Auteur Toni Coppers is als ex-radiomaker een begenadigd spreker. Hij filosofeert met het publiek over de drijfveer van zowel de fans als de schrijver van misdaadverhalen. Wat trekt ons allemaal zo aan in dat unieke genre vol moord, verraad en geweld? En waarom schrijft hij net dàt zo graag?

Coppers - naar wie de gelijknamige reeks op VTM verwijst - staat ervoor bekend steeds weer zwaar te investeren in onderzoek op het terrein. Hij dubbelcheckt met experten zodat zijn plot ook in de échte wereld klopt als een bus. Welke informatie delen zijn bronnen bij de politie en justitie met hem, wat leerde hij bij zijn bezoek aan de lijkschouwer en welke grenzen moet hij als auteur respecteren?
In een van zijn recente boeken De zomer van de doden staat Bornem centraal. Hij vertelt ons dan ook graag wat de ontstaansgeschiedenis was, hoe hij in het voor ons bekende Buitenland terecht kwam en hoe het boek vorm kreeg.

Deze presentatie is interactief. Toni gaat in gesprek met zijn publiek en gebruikt video- en beeldmateriaal om zijn verhaal te illustreren.

I.k.v. De zomer van het spannende boek

Wanneer

  • ma 11 juni 2018
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
BIB Bornem
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 5,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
Deel deze pagina