Dit is een archief item!

‘Film Fest Gent’ trekt het land in. Iedere derde dinsdag van de maand wordt een spraakmakende avant-première vertoond in een aantal filmhuizen en cultuurcentra in Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je afwisselend terecht in CC Ter Dilft en CC de Kollebloem. De vertoning wordt telkens voorafgegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

In 1973 wordt de kleinzoon van John Paul Getty ontvoerd. Wanneer de steenrijke oliemagnaat weigert het losgeld te betalen, ontvangt de familie het afgesneden oor van de jongen. Daarop besluit de wanhopige moeder zelf op zoek te gaan naar de kidnappers en met hen te onderhandelen. Dit zal zelfs met de hulp van een ex-CIA agent aartsmoeilijk worden...

Sterregisseur Ridley Scott (Alien, Blade Runner en Gladiator) verzamelde een uitzonderlijke topcast met o.a. Michelle Williams, Mark Wahlberg.

Kevin Spacey zal niet meer te zien zijn in de film. De acteur werd tijdens de opnames beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij werd door middel van enkele technische hoogstandjes uit de film geknipt en niemand minder dan Christopher Plummer neemt de rol van oliemagnaat Getty van hem over.

2017, VS, 132'
Regie: Ridley Scott
Met o.a. Michelle Williams, Mark Wahlberg, Christopher Plummer...

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidkaart.

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!


Wanneer

  • di 19 december 2017
    van 20.30 uur tot 22.42 uur

Waar

naam
Schouwburg

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 17/18: € 5,00 | -19 tarief: € 3,00 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0,00)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina