Dit is een archief item!

En wat als Adolf Hitler ooit een gewone jongen was geweest? Met een gewone vriend, die net als hij dol was op kunst en muziek! Waar is het dan allemaal misgelopen? Hoe kon die jongeman die er van droomde om een wereldberoemd kunstenaar te worden, uitgroeien tot de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis?

Met Mijn vriend Hitler schreef Piet De Loof een op zijn minst opzienbarende jeugdroman over één van de meest verachte persoonlijkheden uit de wereldgeschiedenis. Het verhaal komt nu opnieuw tot leven als muziektheater voor iedereen vanaf 14 jaar.

Regisseur Domien Van Der Meiren koos voor een zeer muzikale en behoorlijk speelse aanpak van dit niet zo voor de hand liggend gegeven: ogenschijnlijk normale jonge mensen die op een bepaald moment in hun leven gaan radicaliseren…

De voorstelling is ook een ode aan het genie Richard Wagner. Zijn ouvertures vormen de grote inspiratiebron voor deze voorstelling. Verwacht geen koren, strijkers en pauken. Gitarist Bart Vervaeck zet life het werk eigenzinnig naar zijn hand.

Spel : Bram De Win, Stan Vangheluwe en Bart Vervaeck.

www.stichtingdemol.be

Maandag 16/04 om 14 uur
Dinsdag 17/04 om 10 en 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de graad secundair onderwijs
7 euro

 

Wanneer

  • di 17 april 2018
    van 14 uur tot 15.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina