Dit is een archief item!

Vis bevat een unieke combinatie van hoogwaardige eiwitten, meervoudige onverzadigde vetzuren, vitaminen en mineralen. Visolie heeft een gunstige invloed op hart- en vaatziekten. Bovendien is vis licht verteerbaar en caloriearm. Het huidige visaanbod is zo divers dat het heel wat culinaire mogelijkheden biedt.
In deze reeks gaan we dieper in op de voornaamste gezondheidsaspecten en brengen we talrijke culinaire specialiteiten op tafel. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je immers eindeloos variëren: bakken, pocheren, in papillot, op de barbecue of in de wok...
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.

5 donderdagen | 19 tot 22 uur
07.09, 14.09, 21.09, 28.09, 05.10

Prijs is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.femma.be

Wanneer

  • do 07 september 2017
    t.e.m.
    do 05 oktober 2017
    donderdag
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Gemeenschapshuis Eikevliet
adres
Karel Suykensstraat 62880 Bornem

Prijs

€ 64,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina