Ter Dilft koos in februari 2023 mee de twee winnaars van Supernova, een aanmoedigingsprijs die jonge Belgische artiesten binnen de kamermuziek naamsbekendheid en speelkansen schenkt. De jury kroonde Koi Collective en Trio Malatya tot de twee winnaars van deze editie.

Supernova wordt georganiseerd door tien verschillende partners. Ter Dilft staat er naast partners als Klara, Musiq'3, DE SINGEL, Kunstenpunt... en zetelt ook in de jury tijdens de verschillende rondes van de wedstrijd. CC De Ster in Willebroek is ook betrokken bij Supernova. Bornem en Willebroek slaan de handen in elkaar en nodigen iedereen warm uit voor de 2 concerten.

Koi Collective werd in 2020 opgericht als een ensemble met een eigentijdse visie. Centraal staat de uitvoering van 20ste en 21ste-eeuwse repertoire met een speciale plek voor Belgische composities en onbekende parels van binnen- en buitenland. Dit gaat van Scaramouche tot minimal music tot experimenteel. Hun missie is om te bewijzen hoeveel fantastische muziek er recent is geschreven en tegelijk ook toegankelijk is voor een breed publiek. Koi Collective houdt ervan om met (jonge) componisten samen te werken, want creatie is een groot deel van hun DNA. Zij vinden samenwerken met levende componisten zeer bijzonder en zeer inspirerend.

Zo 09.06 |11 uur (ontbijt vanaf 10.30 uur)
Kasteel Bel-Air (Mechelsesteenweg 102, 2830 Blaasveld)
Tickets en info

Wanneer

  • zo 09 juni 2024
    van 11 uur tot 12.30 uur

Waar

naam
Kasteel Bel-Air
adres
Mechelsesteenweg 1022830 Willebroek

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina