Dit is een archief item!

Door het druilerige weer verhuist de openluchtfilm 'Zillion' naar onze knusse en droge schouwburg. DJ Arne warmt jullie alvast op vanaf 20 uur in onze foyer met de vetste Zillion beats en iedereen krijgt een gratis shotje bij aanvang van de film!

Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie simpelweg vernedert. 

De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra's zorgt. 

BE/NL, 2022, 138’
Regie: Robin Pront
Met o.a. Matteo Simoni, Charlotte Timmers, Jennifer Heylen, Ella Leyers, Barbara Sarafian.
Kiezeltuin aan cc Ter Dilft  

Ter Dilft en CC Binder slaan elk jaar de handen in elkaar om bijzondere filmavonden op  openluchtlocaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem te organiseren. In Park Fort Liezele kan je op 8 september terecht voor een geweldige Drive-in Movie, i.s.m. Oldtimer club Klein-Brabant. Meer info op de website van CC Binder.

Wanneer

  • vr 01 september 2023
    van 21 uur tot 23.18 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina