GLORIOUS BODIES

GLORIOUS BODIES Circumstances (schoolvoorstelling)

GLORIOUS BODIES is een circus- en dansvoorstelling over een van de laatste taboeonderwerpen in onze samenleving: de veroudering van ons lichaam.

Net als topsporters stoppen acrobaten na een bepaalde leeftijd met intensief trainen. Hoe veranderen die perfecte lichamen? Kan je dan vrede sluiten met dat nieuwe lichaam?

GLORIOUS BODIES doorbreekt op een ontroerende en humoristische manier de clichés rond de oudere generatie. Zes acrobaten tussen 53 en 67 jaar gaan opnieuw de confrontatie aan met de spotlights. Ze laten via beweging en partneracrobatie zien tot wat de mens en het menselijk lichaam in staat is. En daar staat duidelijk geen leeftijd op.

Deze voorstelling richt zich zowel naar scholen als naar een volwassen publiek. Daarom nodigen we graag ook de (groot)ouders van de leerlingen uit voor deze voorstelling (info volgt na reservatie)!

Met interactief digitale voorbereiding via Voor De Show!

'Wat een mooie, sterke, fiere mensen staan hier op het podium. Ze maken mij op slag een beetje minder bang om ouder te worden.’ (De Standaard)

www.circumstances.be

Een samenwerking met cc Binder.

Dinsdag 28/01 om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de graad lager onderwijs

5 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste in september vastgelegd. 
Reserveren voor schoolvoorstellingen kan vanaf dinsdag 11/06 tot vrijdag 20/09/24 via dit formulier.

Naar top