Zeewierworkshop

Zeewierworkshop Valérie Vermeiren

Duik mee in de wondere wereld van de zeewieren, van Nori, Zeesla, Dulse tot Wakame en Kelp. Maak kennis met het dier-en milieuvriendelijke superfood, boordenvol mineralen, eiwitten, essentiĆ«le aminozuren, vitaminen en spoorelementen.

Zeewier verrijkt niet enkel ons smakenpallet maar draagt dus ook bij tot een evenwichtig voedingspatroon. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag en kom je alles te weten over dit merkwaardig ingrediĆ«nt. We halen de zee in huis en bereiden een heerlijk plantaardig menu met zilte toets, een weldaad voor de smaakpapillen, het lichaam, onze lijn en de planeet.

Donderdag 12.06 | 19.30 tot 22 uur
Maximum 15 deelnemers

Meebrengen: snijmes, snijplank, keukenhanddoek, keukenschort

Naar top