Dit is een archief item!

Film Fest Gent On Tour

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of culturele centra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder in Puurs en cc Ter Dilft in Bornem.

Drive My Car

Een acteur en theaterdirecteur, nog herstellende van een persoonlijke tragedie, stemt ermee in om Oom Vanya op te voeren op een festival in Hiroshima. Daar ontmoet hij een gereserveerde jonge vrouw die hem als chauffeur is toegewezen.

Op het filmfestival van Cannes goed voor de prijs voor het beste scenario en de Prijs van de Internationale Pers. Drive My Car is een bewerking van een kortverhaal van Haruki Murakami.

JAPAN, 2021, 179'
Regie: Ryusuke Hamaguchi
Met o.a. Hidetoshi Nishijima, Toko Miura, Masaki Okada...

FFG Wide Angle

Vanaf nu voorziet Film Fest Gent elke maand een Wide Angle bij de On Tour-film. Met dit dossier gaan we dieper in op de film, de maker, de thema's en meer. En dat dankzij teksten in verschillende vormen, door verschillende auteurs én dankzij een gloednieuwe podcast.

WIDE ANGLE: RYÛSUKE HAMAGUCHI

Film Fest Friends krijgen het kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket en een mondmasker.?Ontdek hier hoe we te werk gaan. 

Wanneer

  • di 15 februari 2022
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina