Dit is een archief item!

Vijf houten driehoeken, een jongleur en een drummer. Stijn Grupping jongleert door ballen van de ene driehoek naar de andere te kaatsen. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums. Samen componeren ze muziek en een intrigerend lijnenspel van rondvliegende ballen. Alles hangt af van de precisie van de jongleur en van de reactiesnelheid van de drummer. 

Tot de houten driehoeken nieuwe posities innemen. Het concert ontwikkelt zich tot een spannende choreografie van objecten, jongleur en muzikant. Maar wie stuurt wie? Wie heeft wie nodig? Of is het een gelijk opgaande dans? Elke driehoek komt met een eigen persoonlijkheid tot leven. Maar hoe baldadiger de driehoeken worden, hoe uitdagender voor de jongleur om de ballen in de lucht te houden. Het vereist een enorme snelheid en precisie om de ballen op exact de goede plaats en in het gedicteerde ritme te werpen om de compositie correct uit te voeren. De objecten en de performers worden steeds meer elkaars gelijke. Iedereen is nodig om het geheel tot een goed einde te brengen, maar evengoed kan iedereen het laten mislukken…  

Man Strikes Back is een spannende, futuristische en muzikale circusvoorstelling van mens en robot voor mens en robot vanaf 6 jaar. Het publiek (maximum 140 man) zit rond het speelvlak: een heel bijzondere en directe ervaring! 

Voor iedereen vanaf 6 jaar.

www.postuithessdalen.be

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket (uitgezonderd jongeren onder 12 jaar)Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Wanneer

  • za 19 februari 2022
    van 20 uur tot 20.50 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 16,00 (Vriendenpas: € 14 | -19 tarief: € 8 | Kansentarief: € 3,2 | Kansentarief -19: € 1,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina