De Marokkaanse keuken is beïnvloed door het vele verhandelen van specerijen van oost naar west, door religieuze voorschriften en door een grote gastvrijheid. Gasten zijn altijd welkom aan tafel en er moet dus altijd voldoende zijn. Vooral op vrijdag, de voorgeschreven rustdag, wordt er massas couscous gegeten met familie en buren. Dit is een workshop om te ontdekken, te proeven en te delen. Denk 1001 nachten, sfeerverlichting en grote tajines om heerlijke gerechten uit te scheppen. Sesam open u!
Begeleiding: Renate Coen
DO 15.10 - 19.00 tot 22 UUR
25 euro (inclusief ingrediënten)
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com
De capaciteit van onze cursuslokalen is door de huidige maatregelen jammer genoeg beperkt en sommige activiteiten zijn snel volzet. We vragen om je dan toch in te schrijven op de wachtlijst. We doen samen met de lesgevers ons best om eventueel extra workshops of cursussen in te plannen.
Wanneer
-
do 15 oktober 2020van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem