In deze workshop spelen we in op de trend om ambachtelijk eten te verkopen op straat, vaak in een kleurrijke foodtruck. De snelle hap beperkt zich niet langer tot een vettige worst of te bruin gebakken hamburger. Tegenwoordig wordt streetfood bereid met lekkere, gezonde ingrediënten. Verse groenten en kruiden recht van bij de boer, lekker kwaliteitsvlees en geen sauzen uit een potje. Hier maken we zelf ons meal on wheels.
Begeleiding: Annie Mondelaers
3 DONDERDAGEN - 19 tot 22 UUR
03.10, 10.10, 24.10
42 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Wanneer
-
do 03 oktober 2019t.e.m.do 24 oktober 2019
- donderdag
- van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem