Zout, water, gist en bloem. Vier ingrediënten voor het maken van een van s werelds bekendste bereidingen: de pizza. Helemaal eigenhandig gemaakt én geproefd! Je krijgt niet enkel recepten maar ook de onmisbare pizza-basiskennis: kneedtechnieken, baktechnieken en alle broodnodige finesses en kleine geheimen van de pizza. We bakken de pizza in een houtoven. In een zonnige sfeer degusteren we ook lekkere Italiaanse wijnen.
Begeleiding: Nicola Priolo.
MA 26.08 - 18.45 tot 21.00 UUR
Bij Nicola thuis: Winkelveld 3, 2870 Puurs
15 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes
Wanneer
-
ma 26 augustus 2019van 18.45 uur tot 21.30 uur
Waar
- naam
- Nicola Priolo
- adres
- Winkelveld 32870 Puurs