Quinoa, spelt, boekweit, haver, gerst, gierst... Deze smakelijke granen maken nauwelijks deel uit van ons eetpatroon, terwijl ze heel veel goede eigenschappen bezitten. Tijd om ze beter te leren kennen en te bereiden!
In deze cursus krijg je info over de verschillende granen: hoe herken je ze, wat is hun voedingswaarde en hoe verwerk je ze in gerechten? Je krijgt receptideeën voor voorgerechten, bijgerechten, gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten en dessertjes.
www.femma.be
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.
45 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
3 donderdagen | 19 tot 22 uur
31.01, 07.02, 14.02
Wanneer
-
do 31 januari 2019t.e.m.do 14 februari 2019
- donderdag
- van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem