Dit is een archief item!

In 1986 trok Paul Simon naar Zuid-Afrika voor de opnames van het album Graceland. Meer dan twintig jaar later ging ook geëngageerde singer-songwriter Sioen naar het land van Nelson Mandela voor de opnames van Calling Up Soweto. Sioen, in de voetsporen van Paul Simon...
In 2016 werd hij door Festival Van Vlaanderen gevraagd om het volledige album Graceland te vertolken met zijn Zuid-Afrikaanse vrienden. De reacties waren laaiend. En voor Sioen was het een droom die werkelijkheid werd.

Voor de gelegenheid inviteert Sioen opnieuw de Zuid-Afrikaanse backing vocals uit Soweto, N'Faly Kouyaté uit Guinea (Afro Celt Sound System) en Rony Verbiest op accordeon en saxofoon.

www.sioen.net

Dankzij onze bedrijvenpool
Advicegroup & Walraevens, Advocatenkantoor Bart Schuermans, Berno Vastgoed, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / De Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Friesland Campina, Hens Van Meulder, Interieurglas, Lambrechts nv, Mediaan Reisbureau, Muyshondt Electro Service, Siësta Schoenen en Mode, Studio Klein Brabant, Topfloor, Tricabo nv en Waumans André.

Wanneer

  • wo 07 november 2018
    van 20.30 uur tot 22.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00 (Abo tarief 18/19: € 22,00 | Vriendenpas 18/19: € 22,00 | -19 tarief: € 12,50)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina